GrainLabs

Frank Van Eerd

De Bisschopsmolen

Voeding is het belangrijkste element om ons lichaam goed te laten presteren. Dat is belangrijk voor topsporters, maar ook voor mensen die zo lang mogelijk gezond willen blijven. Daarom heeft Frank van Eerd van de Bisschopsmolen in Maastrciht GrainLabs opgericht, een laboratorium voor granen. Een kenniscentrum waar consumenten, graanverwerkers, wetenschappers, mensen uit de zorg en sportdeskundigen kennis delen en samenwerken. Zodat ons lichaam optimaal kan profiteren van al het goede dat granen ons bieden.


Om te blijven ontwikkelen en actief te innoveren in de sportomgeving heeft GrainLabs enkele partnerships afgesloten met wielerteam Sunweb en Team Jumbo Visma, zwemmer Joeri Verlinden en atleet Ricardo Floris. De Bisschopsmolen ondersteunt hen in het samenstellen van een optimaal voedingspatroon en op hun beurt geven zij feedback over hoe de Bisschopsmolen haar producten nog beter kan maken. Zo ontstaat er een uitwisseling van kennis, waardoor ze ervoor zorgen dat ze zich blijven ontwikkelen en betere prestaties leveren.


Ook is GrainLabs een gewaardeerd partner binnen de zorgsector en denkt ze met grote ziekenhuizen (zoals bijvoorbeeld met Maximaziekenhuis) mee over gezonde voeding tijdens de verschillende stadia in het genezingsproces.

Projectvideo

Reacties

Dit project heeft nog geen reacties!

Laat een reactie achter