J.D. Cocktailbox

Jan Dirk Huijser van Reenen

J.D. Hospitality

Ik werkte als bedrijfsleider in een mooi restaurant in Weert, Limburg. Helaas is door Covid-19 mijn contract ontbonden. Mijn expertise ligt al sinds 2011 in cocktails. Tijdens mijn studie ( Hotel management & Business administration, Hogere Hotel School Den Haag) Al aan veel cocktail competities meegedaan, en recentelijk de belvedere cocktail competitie gewonnen ;). Ik moest deze negativiteit (mijn ontslag) omdraaien iets positiefs, Ik wilde weer gaan ondernemen! Ik heb besloten om mijn eigen cocktail catering en consultancy bedrijf te beginnen in Limburg.


Maar hoe naamsbekendheid opbouwen? Ik zag dat veel horeca zaken in de randstad genoodzaakt gebottelde cocktails aanbieden aan gasten. Ik dacht ik doe het juist andersom. Ik maak een cocktailbox waar je juist alle ingrediënten los krijgt, en het zelf moet maken, inclusief professionele instructievideo's! Ik maak er een ervaring van! Ik vind het belangrijk dat we altijd van mooie cocktails kunnen genieten, ook als we even niet of nauwelijks de horeca in kunnen in deze, toch bizarre tijden. Wat begon als een soort van hello-fresh box voor cocktails om wat naamsbekendheid op te bouwen voor mijn nieuwe bedrijf "J.D. Hospitality" explodeerde door een artikel op Midden Limburg Actueel en binnen 24 uur was ik uitverkocht! Momenteel beginnen gelukkig wat workshops en kleine cateringen langzaam binnen te komen, maar de cocktailboxen zijn juist mijn innovatieve idee!


Het idee voor deze Cocktailbox is dus ontstaan tijdens de Covid-19 situatie. Het leven is te kort voor matige drankjes en met deze box en mijn uitleg, maak jij binnen no-time zelf de prachtigste top cocktails voor je vrienden en familie. De kracht van de box zit hem niet alleen in de drankjes, maar juist ook in de “ervaring”. Het is een leuke activiteit om samen te doen en is dus ook super geschikt als cadeautje. Bijkomend voordeel is dat wanneer je hem cadeau geeft, je zelf ook mee kan genieten ? .


De boxen zijn ingericht om 2 personen te faciliteren, want drinken doe je tenslotte niet alleen ? .
In een J.D. Cocktailbox vindt u ;
– De ingrediënten voor 6 cocktails (3×2) afhankelijk van welke box.
– Professionele instructievideo’s hoe de cocktails te maken
– Optioneel een cocktail shaker

Om de cocktail boxen een eigen draai te geven maak ik al mijn siropen zelf. Dit geeft een extra dimensie aan de cocktails, net zoals in een cocktailbar, maar dan thuis. In de boxen vindt u verschillende “sets” aan cocktails. Van klassiekers tot twists op klassiekers tot zelf bedachte cocktails.

Reacties

Laat een reactie achter