Local7

Maurice Dassen

Local7

Local7 is hét platform met het grootste aanbod aan lokale producten. We geloven in de kracht van de lokale ondernemer en de trend dat de consument steeds bewuster kiest voor producten uit haar eigen stad en regio.


Lokale ondernemers stellen via Local7 pakketten/ een diner vol ambachtelijke en mooie producten samen. Alleen maar ook samen met andere ondernemers. Het platform staat voor lokale samenwerking en goede vindbaarheid voor de inwoners met als doel bewust lokaler leven.
Een mooie verrassing voor iemand die je graag een lokaal cadeau geeft. Of voor jezelf, want in het gevarieerde aanbod zit voor elk wat wils.


Daarnaast verbindt Local7 kleine lokale ondernemers en (grote) organisaties om zo meervoudige waardecreatie te realiseren. Enerzijds een gevarieerd aanbod voor de medewerkers van organisaties. Anderzijds een boost voor de lokale economie en de ondernemers die in onze straten het verschil maken. Medewerkers van verschillende organisaties, de inwoners van de regio, én lokale ondernemers vinden elkaar, hetgeen een mooi maatschappelijk signaal geeft in Zuid-Limburg.

Projectvideo

Reacties

Laat een reactie achter